Viktig info ang parkering Øverlands Minne på dag 3

Mini Olav og St Olavsloppet lørdag den 29. juni vil foregå i tidsrommet kl. 10 – 14. Det er et stort arrangement i Stjørdalshallen torsdag, fredag, lørdag og søndag, og deltakere på det arrangementet fyller opp de fleste parkeringsplassene. Deltakere i Mini Olav og St Olavsloppet som kommer med bil kan parkere inne på den store parkeringsplassen ved Stjørdalshallen dersom de finner en ledig plass, eller på parkeringsplassene ved Halsen U, Stokkan U, Sirkustomta eller ved Fjellhallen. Vi har imidlertid trafikkvakter i krysset ved Ringvegen som kan gi info om parkeringsmuligheter, f.eks. ved Fjellhallen som blir anbefalt av kommunen. Vi må bare beklage at det har oppstått parkeringsproblemer som følge av 2 store arrangement på samme dag..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *